Tarieven en Vergoedingen

Vergoeding

Om de kwaliteit te kunnen waarborgen is Kinderpraktijk Noa aangesloten bij  de beroepsvereniging Nederlandse Federatie Gezondheidszorg  (NFGen de koepelvereniging Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ).  De meeste zorgverzekeraars vergoeden (een deel) van de sessies vanuit de aanvullende verzekering. Voor meer informatie kunt u terecht bij uw eigen zorgverzekeraar.

Beroepsbeoefenaren die ingeschreven zijn in het RBCZ-register zijn onderhevig aan het tuchtrecht dat verzorgd wordt door de Stichting Tuchtrecht Beroepen Natuurlijke Gezondheidszorg (TCZ).

Kinderpraktijk Noa staat ook geregisteerd bij Het Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ). SKJ is het beroepsregister voor professionals in de jeugdsector. SKJ ziet toe op kwaliteit, toetsing en scholing.

Er kan ook begeleiding binnen de Persoons Gebonden Budget gegeven worden. Dit kunt u aanvragen via de Jeugdzorg bij uw eigen gemeente.

Kinderpraktijk Noa hanteert de volgende tarieven:

Intakegesprek:€85,- per uur
Oudergesprek:€85,- per uur
Kindsessie:€85,- per uur
Brusjescoaching:€95,- per uur
Schoolobservatie:€85,- per uur
Telefonisch consult: €25,- per kwartier

 

Alle tarieven zijn inclusief 21% BTW en benodigde materialen.

 

Betaling

Na elke maand ontvangt u een digitaal factuur die binnen 14 dagen dient te worden voldaan.

Afspraak afzeggen of verzetten?

Mocht u een afspraak willen afzeggen of verzetten, dan dient u dat 24 uur van te voren te doen. Als u korter dan 24 uur voor een geplande afspraak afzegt, kan dit in rekening worden gebracht.

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op om nader kennis te maken!