Naomi Noa

Stralen, sprankelen en in beweging zijn, dat is wat ik alle kinderen gun. Jezelf kunnen zijn, je eigen weg volgen en de dingen doen waar jij gelukkig van wordt!

Ik ben Naomi Noa, pedagoog en integratief kindertherapeut. Ik woon sinds een aantal jaren in Zeist, samen met mijn vriend en onze zoon.

Toen ik een aantal jaren geleden werkzaam was in de kinderpsychiatrie zag ik de worsteling van de kinderen, het zoeken naar de weg van geluk. Dit raakte mij. De wens om kinderen individueel te kunnen begeleiden werd steeds groter.

Persoonlijke aandacht, erkenning geven voor hetgeen waar het kind mee zit en het bieden van troost is zo belangrijk. In mijn werk als integratief kindercoach en counselor kan ik die persoonlijke aandacht geven. Het werken met kinderen doe ik met heel veel passie en plezier. Ieder kind is uniek en dat maakt voor mij dat ik het werken met kinderen zo leuk en inspirerend vind.

De opleiding tot integratief kindertherapeut aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie is voor mij echt een verrijking geweest op zowel persoonlijk vlak als in het werken met kinderen en hun ouders. Kinderen en ouders begeleiden in het volgen van hun eigen weg en het zelf zoeken van passende oplossingen voor hetgeen waar ze tegenaan lopen, dat is wat ik het allerliefste doe.

In mijn vrije tijd houd ik van samen zijn met mijn gezin, verre reizen maken, in de natuur zijn, bergwandelen, toneelspelen en veel gezelligheid met vrienden en familie.